Het team

Het team van Appels Notarissen bestaat uit twee notarissen, twee kandiaat-notarissen, een boekhoudkundig medewerker en een aantal notarieel medewerkers. Daarbij zorgen diverse assistentes voor de ondersteuning.

Victor Wolfs

Vanaf 1997 ben ik werkzaam in het notariaat, en thuis in alle rechtsgebieden.

Ik houd van de afwisseling van het vak, van de diversiteit aan mensen die ik ontmoet – ieder met zijn eigen vragenstukken. Hoezeer ook het juridische kader vergelijkbaar is, het blijft mij verbazen hoezeer iedere zaak zijn eigen verhaal kent.

Het is naast juristerij ook mensenwerk, en het geeft voldoening om behulpzaam te zijn bij zaken die vaak van groot belang zijn voor de betrokkenen. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Daarnaast heb ik een hond, Nico, die mij zo nu en dan op kantoor vergezelt.

Peter Stivaktas

Kandidaat-Notaris
  p.stivaktas@appelsnotarissen.nl

Mijn notariële kennis kent een brede basis, waarbij ik mij met alle notariële rechtsgebieden heb beziggehouden. Mijn specialisme ligt in het personen- en familierecht. Van het opstellen van een samenlevingscontract tot het analyseren van de gerechtigdheid in een nalatenschap, iedere opdracht kent zijn unieke uitdagingen en aanpak. Ik streef naar een heldere voorlichting in duidelijke taal. Het op papier vastleggen van duidelijke afspraken!

Harry Huijbers

Kandidaat-Notaris
  h.huijbers@appelsnotarissen.nl

Ik ben sinds oktober 2015 werkzaam bij Appels Notarissen. Ik ben gespecialiseerd in het vastgoedrecht en hou me met name bezig met de goederenrechtelijke vormgeving van (nieuwbouw)projecten, het vestigen van rechten van erfpacht en opstal, het splitsen van gebouwen in appartementsrechten en financieringen en zekerheidsrechten. Ook adviseer ik over fiscale vraagstukken (omzetbelasting en overdrachtsbelasting) ten aanzien van vastgoed. Daarnaast ben ik werkzaam in de algemene ondernemingsrechtpraktijk waarbij ik ondernemers begeleid bij het aangaan van samenwerkingsverbanden en het opzetten van juridische structuren.

Ik voltooide in 2003 mijn studie Nederlands- en Notarieel recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na mijn studie heb ik als kandidaat-notaris ervaring opgedaan op een aantal grote advocaten- en notariskantoren en een kleiner notariskantoor.

Mathee